مرغ مجلسی
مواد لازم:
مرغ تکه شده
هویج
فلفل دلمه
سیب زمینی
پیاز
آلو
روغن، زعفران، کره، نمک، فلفل، آبلیمو
طرز تهیه:
کره رو در تابه میریزیم تاذوب بشه. زعفران آب شده را به کره اضافه می کنیم.
مرغها رو در کره و زعفران سرخ می کنیم.
کف یک ظرف پیرکس رو چرب کرده پیازها رو به صورت حلقه ای برش داده و میچینیم.
مرغها رو روی پیازها قرار میدیم.
فلفل دلمه، هویج، سیب زمینی رو به شکل دلخواه برش داده و روی مرغها میچینیم.
آلوها رو هم اضافه می کنیم.
در یک لیوان مقدار کمی آب، آبلیمو، زعفران آب کرده، نمک و فلفل رو مخلوط می کنیم و روی مرغها میریزیم.
با فویل در ظرف رو میبندیم و در فر 175 درجه به مدت 45 دقیقه قرار میدیم.
فویل رو برداشته و 5 الی 10 دقیقه دیگه صبر می کنیم.
نوش جان