مرغ مجلسی

مواد لازم:

مرغ تکه شده

هویج

فلفل دلمه

سیب زمینی

پیاز

آلو

روغن، زعفران، کره، نمک، فلفل، آبلیمو

طرز تهیه:

کره رو در تابه میریزیم تاذوب بشه. زعفران آب شده را به کره اضافه می کنیم.

مرغها رو در کره و زعفران سرخ می کنیم.

کف یک ظرف پیرکس رو چرب کرده پیازها رو به صورت حلقه ای برش داده و میچینیم.

مرغها رو روی پیازها قرار میدیم.

فلفل دلمه، هویج، سیب زمینی رو به شکل دلخواه برش داده و روی مرغها میچینیم.

آلوها رو هم اضافه می کنیم.

در یک لیوان مقدار کمی آب، آبلیمو، زعفران آب کرده، نمک و فلفل رو مخلوط می کنیم و روی مرغها میریزیم.

با فویل در ظرف رو میبندیم و در فر 175 درجه به مدت 45 دقیقه قرار میدیم.

فویل رو برداشته و 5 الی 10 دقیقه دیگه صبر می کنیم.

نوش جان لبخند

/ 0 نظر / 5 بازدید