کیک اسفنجی بدون شیر و روغن

مواد لازم:

تخم مرغ   4 عدد

شکر   100 گرم

آرد   100 گرم

آب جوش   یک چهارم لیوان

بکینگ پودر   1 ق چ

وانیل    1 ق چ

طرز تهیه:

فر رو روی حرارت 180 درجه روشن می کنیم.

سفیده و زرده رو جدا می کنیم. سفیده ها رو در یک ظرف کاملاً تمیز و خشک ریخته و با همزن کاملاً تمیز و خشک می زنیم تا اثر پره ها روی سفیده بمونه و خامه ای شکل بشه.

زرده + شکر + وانیل را با هم زن می زنیم تا کرم رنگ بشه. آب جوش رو کم کم اضافه می کنیم و تا حدی که شکر کاملاً حل بشه می زنیم.

آرد و بکینگ پودر رو با هم مخلوط و دو بار الک کرده و کم کم به مخلوط زرده اضافه می کنیم. زیاد نمی زنیم تا اثر بکینگ پودر حفظ بشه.

سفیده ها رو با قاشق چوبی به مخلوطمون اضافه می کنیم و به صورت دورانی و خیلی آروم با موادمون مخلوطش می کنیم.

ته قالب کاغذ روغنی گذاشته و مواد رو آروم داخل قالب میریزیم چون کیکمون خیلی حساسه، ممکنه میزان پفش کم بشه نیشخند

به مدت 20 دقیقه در فر قرار میدیم تا آماده بشه.

نوش جان لبخند

/ 1 نظر / 835 بازدید
سحر

چرا نیومد