حلواخرما

مواد لازم:

آرد   1 پیمانه

روغن مایع + کره   نصف پیمانه

گلاب   4 ق س

خرما   6 الی 8 عدد

طرز تهیه:

آرد رو روی حرارت ملایم تفت میدیم تا تغییر رنگ بده و بوی خامیش از بین بره. از روی حرارت برداشته و یک بار الک می کنیم تا آرد کاملاً یکدست بشه.

روغن و کره رو اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم کاملاً با آرد مخلوط می کنیم.

گلابمونو اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم و بعد از روی حرارت برمیداریم و میذاریم تا کمی خنک بشه.

پوست و هسته خرما رو جدا کرده و داخل حلوا ریخته و خوب ورز میدیم.

می تونیم حلوا رو در ظرفی با قطر 2 تا 3 سانت ریخته و بعد برش بزنیم و یا اینکه با گلهای رز حلوایی تزیینش کنیم.

نوش جان لبخند

/ 0 نظر / 25 بازدید