لبووووووووووو

برای درست کردن یه لبوی خوشمزه که کار ساده ای هم هست و تو این روزای سرد خیلی میچسبه فقط کافیه چند تا نکته رو رعایت کنیم.

لبو رو خیلی تمیز با اسکاچ می شوریم و هیچ برشی با چاقو بهش نمیزنیم. اینطوری رنگش بهتر میمونه.

با مقداری آب روی حرارت ا الی 2 ساعت میپزیمش.

بعد لبو رو خارج کرده و پوست می کنیم. به قطعات دلخواه برش میزنیم و دوباره به قابلمه برمی گردونیم. مقداری نبات داخل آبش میندازیم و دوباره اجازه میدیم تا بپزه.

نبات حسابی شیرینش می کنه و طبع سردشو از بین میبره.

لبوووو..........لبو لبو داغه لبووووونیشخند

نوش جانلبخند

/ 0 نظر / 16 بازدید