کوفته

طرز تهیه:

گوشت چرخ کرده ۱ کیلو 

لپه ۱ پیمانه 

برنج ۱ پیمانه

پیاز  2 عدد

رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری

سبزی کوفته ۵ قاشق غذاخوری

زعفران.نمک.فلفل.به مقدار لازم

طرز تهیه:

برنج را پخته و آبکش می کنیم (کمی زنده تر برمیداریم)

لپه ها هم از قبل خیس خورده و می پزیم.

گوشت، لپه، برنج، سبزی، نمک و فلفل به همراه یک عدد پیاز رنده شده کاملاً با هم مخلوط و ورز میدیم.

دومین پیاز رو نگینی خورد کرده و همرا با کمی روغن در یک قابلمه تفت میدیم. رب گوجه، نمک و فلفل رو هم اضافه می کنیم. در آخر مقداری آب (در حدی که تا نیمی از کوفته ها در آ قرار بگیرن) و زعفران رو اضافه می کنیم. حرارت رو کم می کنیم تا سسمون جوش نخوره چون ممکنه این باعث ترک خوردن کوفته ها بشه.

کوفته ها رو شکل داده و در سس آماده شده قرار میدیم و در قابلمه رو میبندیم و صبر می کنیم تا بپزن.

میتونیم وسط کوفته ها تخم مرغ پخته، آلو، گردو، زرشک و پیاز داغ قرار بدیم.

نوش جانلبخند

/ 0 نظر / 13 بازدید