گوجه بادمجون

به نظرم بادمجون هر جوری درست بشه خوشمزست ... یکی از ساده ترین روشهای پخت بادمجون، سرخ کردنشه به همراه گوجه خوشمزه

مواد لازم:

بادمجون ورقه شده   3 عدد

گوجه بزرگ خرد شده   3 عدد

پیاز متوسط   1 عدد

سیر  2 حبه

نمک، فلفل، زرچوبه، روغن

طرز تهیه:

بادمجونها رو در روغن سرخ می کنیم. اگر بادمجونمون تلخ باشه بهتره بهش نمک بزنیم و بذاریم یکی دو ساعتی بمونه. بعد آبشو بگیریم و سرخ کنیم.

روغن که در تابه داغ شد بادمجونها رو میچینیم، حرارت رو کم می کنیم و در تابه رو میبندیم. اینطوری روغن کمتری مصرف میشه.

پیاز نگینی شده رو در روغن تفت میدیم تا سبک بشه. سیر رو خرد کرده و کمی تفت میدیم. ادویه ها رو اضافه می کنیم. می تونیم به جای سیر تازه از پودر سیر استفاده کنیم. 

گوجه ها رو اضافه می کنیم و در تابه رو میبندیم تا گوجه ها پخته بشن و آب اضافیشون گرفته بشه.

در ظرف مورد نظرمون می چینیم و تزیین می کنیم.

نوش جانلبخند

/ 1 نظر / 29 بازدید
helen

بووووووووووووووووووووووووووم ترکوندي با وبت [زبان]