آشپزخونه من و دخترکم
خدایا شکر به خاطر این همه نعمت 
قالب وبلاگ


مواد لازم:

برنج   4 پیمانه

اسفناج   300 گرم

ماهی شیر   4 تکه

پیاز   2 عدد

نمک، فلفل، روغن، زعفران، زرشک، آبلیمو   به میزان لازم

طرز تهیه:

برنجها رو شسته و روی حرارت قرار میدیم. مقداری زنده تر از حالت معمول آبکش میکنیم.

پیاز رو نگینی خرد کرده و در روغن تفت میدیم.

اسفناج خرد شده رو اضافه می کنیم و تفت میدیم. قبل از اینکه تمام آب اسفناج بسوزه زرشک و نمک و فلفل اضافه می کنیم و تابه رو از روی حرارت برمیداریم.

کف قابلمه پلوپز روغن ریخته، ته دیگ مورد نظرمون رو می چینیم و به ترتیب یه لایه برنج و یه لایه اسفناج قرار میدیم.

لایه برنج آخر رو که ریختیم، آب اسفناج که در تابه مونده روی برنج میریزیم به همراه مقداری زعفران حل شده.

ماهیها رو در ظرف پیرکسی که حاوی مخلوط پیاز رنده شده+آبلیمو+نمک+فلفل+زعفرون هست، قرار میدیم، روش رو با فویل می پوشونیم و یکی دو ساعت در یخچال قرار میدیم.

و بعد از اینکه ظرفمون به دمای محیط رسید.....داخل فر 180 درجه به مدت 40 الی 45 دقیقه (بسته به اندازه و ضخامت ماهی) قرار میدیم. بعد فویل رو برداشته و 10 الی 15 دفیقه شعله گریل فر رو روشن می کنیم. 

اینم اسفناج پلومون قبل از برش

نوش جان لبخند 

[ ٢٢ مهر ۱۳٩۳ ] [ ٩:٥٢ ‎ق.ظ ] [ عاطفه و بعداَ آوا ان شاءلله ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

به نام حق، همیشه آشپزی رو دوست داشتم و الان بیشتر از همیشه،به عشق دخترکم. تو این وبلاگ تجربه های خودمو ثبت می کنم برای روزی که دختر گلم ازشون استفاده کنه و از تجربه های خودش هم تو این وبلاگ بنویسه، ان شاءالله
RSS Feed