آشپزخونه من و دخترکم
خدایا شکر به خاطر این همه نعمت 
قالب وبلاگ


مواد لازم:

لازانیا   9 ورق (بسته به اندازه ظرف)

گوشت چرخ کرده   150 گرم

قارچ   6 عدد بزرگ

پیاز   یک عدد بزرگ

فلفل دلمه   یک عدد

رب گوجه   3 ق غ

پنیر پیتزا   هر چه بیشتر بهتر نیشخند

نمک، فلفل، آویشن، روغن  

طرز تهیه:

لازانیا رو در آبی که به جوش اومده و چند قطره روغن داخلش ریختیم میپزیم تا نرم بشن. لازانیای آماده طبخ که باشه فقط کافیه چند دقیقه تو آب جوش بمونه.

پیاز رو نگینی خرد می کنیم و در روغن تفت میدیم.

گوشت چرخ کرده رو اضافه کرده و تفت میدیم.

گوشتمون که تغییر رنگ داد فلفل دلمه نگینی شده رو اضافه می کنیم.

قارچها رو به اندازه دلخواه برش میدیم و در تابه میریزیم. ادویه ها هم در این مرحله همراه با رب گوجه اضافه میشن.

چند دقیقه با حرارت ملایم میذاریم تا کمی موادمون جا بیفته.

کف ظرف مورد نظرمون رو چرب می کنیم و یه لایه لازانیا می چینیم.

بعد یه لایه از مواد گوشتیمون و یه لایه پنیر روش میریزیم.

این لایه ها تا جایی که ظرفمون گنجایش داشته باشه و دوست داشته باشیم میتونه ادامه داشته باشه.

لایه آخر پنیر قرار میدیم و روش آویشن می ریزیم. 

در فر 170درجه 20الی 30 دقیقه قرار میدیم. 4 الی 5 دقیقه هم شعله گریل رو روشن می کنیم تا پنیرمون خوشرنگ تر بشه.

ته دیگ سیب زمینی کنجدی برای لازانیا فراموش نشودچشمک

نوش جان لبخند

[ ٢٠ مهر ۱۳٩۳ ] [ ٩:۱٤ ‎ق.ظ ] [ عاطفه و بعداَ آوا ان شاءلله ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

به نام حق، همیشه آشپزی رو دوست داشتم و الان بیشتر از همیشه،به عشق دخترکم. تو این وبلاگ تجربه های خودمو ثبت می کنم برای روزی که دختر گلم ازشون استفاده کنه و از تجربه های خودش هم تو این وبلاگ بنویسه، ان شاءالله
RSS Feed