آشپزخونه من و دخترکم
خدایا شکر به خاطر این همه نعمت 
قالب وبلاگ


به نظرم بادمجون هر جوری درست بشه خوشمزست ... یکی از ساده ترین روشهای پخت بادمجون، سرخ کردنشه به همراه گوجه خوشمزه

مواد لازم:

بادمجون ورقه شده   3 عدد

گوجه بزرگ خرد شده   3 عدد

پیاز متوسط   1 عدد

سیر  2 حبه

نمک، فلفل، زرچوبه، روغن

طرز تهیه:

بادمجونها رو در روغن سرخ می کنیم. اگر بادمجونمون تلخ باشه بهتره بهش نمک بزنیم و بذاریم یکی دو ساعتی بمونه. بعد آبشو بگیریم و سرخ کنیم.

روغن که در تابه داغ شد بادمجونها رو میچینیم، حرارت رو کم می کنیم و در تابه رو میبندیم. اینطوری روغن کمتری مصرف میشه.

پیاز نگینی شده رو در روغن تفت میدیم تا سبک بشه. سیر رو خرد کرده و کمی تفت میدیم. ادویه ها رو اضافه می کنیم. می تونیم به جای سیر تازه از پودر سیر استفاده کنیم. 

گوجه ها رو اضافه می کنیم و در تابه رو میبندیم تا گوجه ها پخته بشن و آب اضافیشون گرفته بشه.

در ظرف مورد نظرمون می چینیم و تزیین می کنیم.

نوش جانلبخند

[ ۸ مهر ۱۳٩۳ ] [ ۳:٢٥ ‎ب.ظ ] [ عاطفه و بعداَ آوا ان شاءلله ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

به نام حق، همیشه آشپزی رو دوست داشتم و الان بیشتر از همیشه،به عشق دخترکم. تو این وبلاگ تجربه های خودمو ثبت می کنم برای روزی که دختر گلم ازشون استفاده کنه و از تجربه های خودش هم تو این وبلاگ بنویسه، ان شاءالله
RSS Feed