آشپزخونه من و دخترکم
خدایا شکر به خاطر این همه نعمت 
قالب وبلاگ


مواد لازم:

آرد   یک و نیم پیمانه

شکر   یک پیمانه

پودر نسکافه   2 ق س

بکینگ پودر   3 ق م

نمک   یک پنس

تخم مرغ    2 عدد

موز   یک عدد بزرگ

شیر    یک پیمانه

روغن    نصف پیمانه

وانیل   یک چهارم ق چ

گردوی خورد شده    نصف پیمانه

طرز تهیه:

فر رو با درجه 180 روشن کرده و قالبمون رو هم چرب می کنیم و کاغ روغنی میندازیم.

آرد و Bp رو با هم الک کرده و با شکر و پودر نسکافه و نمک مخلوط می کنیم.

در ظرف دیگه ای تخم مرغ و وانیل و روغن رو با همزن زده و موز له شده و شیر رو به ترتیب اضافه کرده و هم میزنیم.

مواد تر رو به مواد خشکمون (مخلوط آرد و ...) اضافه کرده و هم میزنیم تا کاملاً یکدست بشن. گردوها رو اضافه کرده و هم میزنیم.

قالب رو که از مواد کیکمون پر کردیم در طبقه وسط فر 45 الی 60 دقیقه قرار میدیم تا کیکمون آماده بشه. بعد از 40 دقیقه کیک رو با یک چاقو یا سیخ چوبی چک می کنیم تا ببینیم آماده شده یا نه؟ 

این کیک یه بافت نرم و تَر داره و تقریباً مشابه کیک موزی شکلاتیه و خیلیییی خوشمزستنیشخند

نوش جان لبخند

[ ٢۱ تیر ۱۳٩۳ ] [ ۱۱:٢۱ ‎ق.ظ ] [ عاطفه و بعداَ آوا ان شاءلله ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

به نام حق، همیشه آشپزی رو دوست داشتم و الان بیشتر از همیشه،به عشق دخترکم. تو این وبلاگ تجربه های خودمو ثبت می کنم برای روزی که دختر گلم ازشون استفاده کنه و از تجربه های خودش هم تو این وبلاگ بنویسه، ان شاءالله
RSS Feed