آشپزخونه من و دخترکم
خدایا شکر به خاطر این همه نعمت 
قالب وبلاگ


مواد لازم:

تخم مرغ   یک عدد

شکر   نصف لیوان

شیر   دو لیوان

نشاسته   یک و نیم ق غ

آرد گندم   یک چهارم لیوان

وانیل   کمی

کره   25 گرم

بیسکوییت (پتی بور)   یک بسته

گردوی خرد شده

طرز تهیه:

شکر و تخم مرغ و وانیل رو با همزن خوب میزنیم.

نشاسته رو در مقداری شیر حل کرده و به همراه مابقی شیر در یک فابلمه میریزیم.

آرد رو کم کم اضافه کرده و کاملاً مخلوط می کنیم.

مخلوط شکر و تخم مرغ رو هم اضافه می کنیم.

قابلمه رو روی حرارت ملایم قرار میدیم و مخلوطمون رو مدام هم میزنیم تا به غلظت برسه مثل فرنی.

قالمه رو از روی حرارت برداشته و کره رو اضافه می کنیم.

در ظرف مورد نظرمون یه لایه بیسکوییت می چینیم. بعد یه لایه از موادمو و روی اون گردوی خرد شده میریزیم. این کا رو تا پر شدن ظرفمون ادامه میدیم.

ظرف پانمون آمادست در یخچال به مدت 24 ساعت قرار میدیم.

برای تزیین می تونیم به دلخواه از شکلات، پودر پسته، گردو، پودر نارگیل استفاده کنیم.

من برای تزیین از ژله تصویری استفاده کردم. یک لایه ژله آلوئه ورا که با شیر آماده شده و در یخچال خنک شده و کمی خودش رو گرفته رو روی ظرف پان میریزیم و عکس مورد نظرمون رو روش میندازیم.

* می تونیم مواد پان رو با کاکائو، نسکافه یا زعفرون به رنگهای مختلف دربیاریم و لایه لایه روی هم بریزیم. 

نوش جانلبخند 

[ ۸ تیر ۱۳٩۳ ] [ ۸:٠٠ ‎ق.ظ ] [ عاطفه و بعداَ آوا ان شاءلله ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

به نام حق، همیشه آشپزی رو دوست داشتم و الان بیشتر از همیشه،به عشق دخترکم. تو این وبلاگ تجربه های خودمو ثبت می کنم برای روزی که دختر گلم ازشون استفاده کنه و از تجربه های خودش هم تو این وبلاگ بنویسه، ان شاءالله
RSS Feed