آشپزخونه من و دخترکم
خدایا شکر به خاطر این همه نعمت 
قالب وبلاگ


مواد لازم:

شیر   2 پیمانه

شکر   به میزان دلخواه

پودر ژلاتین   2 ق س

آب سرد   یک دوم پیمانه

خامه   4 ق غ

وانیل   یک چهارم ق چ

طرز تهیه:

شیر، وانیل و شکر در حدی که به شیرینی دلخواهمون برسیم رو با هم مخلوط می کنیم و روی حرارت ملایم قرار میدیم تا شکر حل بشه.

پودر ژلاتین رو داخل آب سرد حل می کنیم و روی حرارت غیر مستقیم قرار میدیم تا کاملاً شفاف بشه.

ژلاتین رو به شیر که از روی حرارت برداشتیم اضافه می کنیم و هم می زنیم. خامه رو با کمی شیر سرد حل می کنیم و به شیرمون اضافه می کنیم. در قالب مورد نظر ریخته و داخل یخچال قرار میدیم.

 * می تونیم زرده تخم مرغ هم به شیر اضافه کنیم، کاملاً مخلوطش کنیم و بعد روی حرارت ملایم قرار بدیم.

* پاناکوتا میتونه طعم های مختلفی داشته باشه مثل زعفرونی، کاکائویی یا ترکیبی از همشون به صورت لایه لایه در یک ظرف. مثلاً لایه اول پاناکوتای ساده بعد که در یخچال قرار دادیم و بست، لایه بعدی پاناکوتای زعفرونی که کاملاً سرد شده. دوباره تو یخچال قرار میدیم تا ببنده. و لایه بعدی پاناکوتای کاکائویی.

* پاناکوتا با انواع ژله هم ترکیب خوبی میشن.

نوش جان لبخند

[ ۱۱ اردیبهشت ۱۳٩٢ ] [ ۳:٤٠ ‎ب.ظ ] [ عاطفه و بعداَ آوا ان شاءلله ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

به نام حق، همیشه آشپزی رو دوست داشتم و الان بیشتر از همیشه،به عشق دخترکم. تو این وبلاگ تجربه های خودمو ثبت می کنم برای روزی که دختر گلم ازشون استفاده کنه و از تجربه های خودش هم تو این وبلاگ بنویسه، ان شاءالله
RSS Feed