آشپزخونه من و دخترکم
خدایا شکر به خاطر این همه نعمت 
قالب وبلاگ


مواد لازم:

برگ مو    به مقدار لازم

گوشت چرخ کرده    300 گرم

برنج    یک پیمانه

سبزی دلمه    یک پیمانه

بیاز بزرگ  یک عدد

لپه پخته    نصف پیمانه

گوجه سبز

نمک، فلفل، روغن

طرز تهیه:

 پیاز رو به صورت نگینی خرد کرده و در مقداری روغن تفت میدیم.

پیازها که سبک شدند گوشت رو اضافه کرده و تفت میدیم به همراه نمک و فلفل.

برنج را پخته و آبکش می کنیم، یکی دو دقیقه قبل از آبکشی برنج سبزی دلمه را به برنج اضافه می کنیم. برنجها باید کمی زنده تر از حالت معمول برداشته بشن.

گوشت آماده شده، برنج، لپه و کمی پیاز داغ به همراه مقداری گوجه سبز خرد شده را با هم مخلوط می کنیم.

برگهای مو رو که از قبل شسته و در آب جوش گذاشتیم یکی یکی برداشته و از مواد دلمه داخلش قرار میدیم.

کف قابلمه روغن ریخته و چند ردیف برگ میذاریم و دلمه ها رو روش می چینیم. روی دلمه ها چند گوجه سبز قرار میدیم.

بسته به ذائقه، مخلوط سرکه و شکر یا آبغوره یا آبلیمو روی دلمه ها ریخته و روی حرارت قرار میدیم تا آماده بشه.

نوش جانلبخند

[ ۸ تیر ۱۳٩۳ ] [ ٧:٥۳ ‎ق.ظ ] [ عاطفه و بعداَ آوا ان شاءلله ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

به نام حق، همیشه آشپزی رو دوست داشتم و الان بیشتر از همیشه،به عشق دخترکم. تو این وبلاگ تجربه های خودمو ثبت می کنم برای روزی که دختر گلم ازشون استفاده کنه و از تجربه های خودش هم تو این وبلاگ بنویسه، ان شاءالله
RSS Feed