آشپزخونه من و دخترکم
خدایا شکر به خاطر این همه نعمت 
قالب وبلاگ


مواد لازم:

بیسکویت    100 گرم

کره   45 گرم

پنیر خامه ای    100 گرم

خامه    100 گرم

شکر   یک چهارم لیوان

پودر ژلاتین آناناس یا موز یا آلوئه ورا   2 قاشق سوپ خوری

پودر ژلاتین   1 قاشق سوپ خوری

وانیل یک چهارم ق چ

طرز تهیه:

ابتدا بیسکوست ها رو کاملا پودر می کنیم و با کره که به دمای محیط رسیده و نرم شده کاملا مخلوط می کنیم.

ظرف مورد نظرمون رو دو لایه سلفون می کشیم و بیسکویت ها که حالت خمیری پیدا کردن رو کف ظرف به صورت یک لایه فشرده پهن می کنیم. ظرفمون رو داخل یخچال قرار میدیم.

پنیر خامه ای و شکر و وانیل رو با همزن خوب می زنیم و بعد خامه رو اضافه می کنیم.

پودر ژلاتین رو با دو تا سه قاشق سوپ خوری آب مخلوط کرده و روی حرارت غیر مستقیم مثل بخار کتری قرار میدیم تا تبدیل به یه مایع شفاف بشه و صبر می کنیم تا سرد بشه.

پودر ژله رو هم با 4 ق س آب جوش مخلوط می کنیم و میذاریم سرد بشه

پودر ژلاتین و پودر ژله خنک شده رو به مایه پنیر و خامه اضافه می کنیم و روی بیسکویت ها میریزیم و به مدت یک شبانه روز داخل یخچال قرار میدیم.

با کمک سلفون چیز کیک رو بلند کرده و در ظرف سرومون میذاریم.

نوش جانلبخند

[ ۱۱ خرداد ۱۳٩۳ ] [ ٩:٢٦ ‎ق.ظ ] [ عاطفه و بعداَ آوا ان شاءلله ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

به نام حق، همیشه آشپزی رو دوست داشتم و الان بیشتر از همیشه،به عشق دخترکم. تو این وبلاگ تجربه های خودمو ثبت می کنم برای روزی که دختر گلم ازشون استفاده کنه و از تجربه های خودش هم تو این وبلاگ بنویسه، ان شاءالله
RSS Feed