آشپزخونه من و دخترکم
خدایا شکر به خاطر این همه نعمت 
قالب وبلاگ


مواد لازم:

گوشت گوسفندی 

پیاز

گوجه

فلفل دلمه ای

روغن زیتون، فلفل، نمک، زعفران، آبلیمو، کره

طرز تهیه:

گوشتها رو به صورت مکعبهای یک اندازه می بریم و در روغن زیتون، فلفل، زعفرون و پیاز رنده شده یک شب تا صبح در یخچال قرار میدیم.

سیخهای چوبی رو آماده می کنیم و به ترتیب یک تکه گوشت، یک تکه پیاز و یک تکه فلفل دلمه قرار میدیم و دوباره یک تکه گوشت.

به هر اندازه ای که بخوایم سیخها رو پر می کنیم.

کره رو در قابلمه روی حرارت قرار میدیم.

سیخهای چوبی رو کف قابلمه میچینیم و بعد گوجه ها رو حلقه ای کرده و روی کبابها قرار میدیم.

می تونیم دوباره یک ردیف کباب و یک ردیف گوجه بذاریم ولی اگه به صورت یک لایه باشه بهتره.

مقداری آبلیمو و زعفران و نمک رو با هم مخلوط کرده و روی کبابها می ریزیم.

در قابلمه بسته میشه و با حرارت ملایم صبر می کنیم تا کبابها بپزن.

نوش جانلبخند 

 

[ ۳ خرداد ۱۳٩۳ ] [ ٩:٥٦ ‎ق.ظ ] [ عاطفه و بعداَ آوا ان شاءلله ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

به نام حق، همیشه آشپزی رو دوست داشتم و الان بیشتر از همیشه،به عشق دخترکم. تو این وبلاگ تجربه های خودمو ثبت می کنم برای روزی که دختر گلم ازشون استفاده کنه و از تجربه های خودش هم تو این وبلاگ بنویسه، ان شاءالله
RSS Feed