آشپزخونه من و دخترکم
خدایا شکر به خاطر این همه نعمت 
قالب وبلاگ

خوشمزه


مواد لازم:

شیر  1 لیوان

شکر   به میزان دلخواه

وانیل 1/4 ق چ

پودر ژلاتین 1 ق س

پودر ژله در رنگها و طعم های مختلف 

طرز تهیه:

مرحله اول:

ژله های رنگی مورد نظرمونو آماده می کنیم به این شکل:

هر بسته رو تو یک لیوان آب جوش حل کرده و روی حرارت غیر مستقیم قرار می دیم تا کاملاً شفاف بشه. یا 30 ثانیه توی ماکروفر میذاریم. بعد نیم لیوان آب سرد اضافه کرده و در قالب می ریزیم و در یخچال قرار می دیم. هدفمون درست کردن مکعب های کوچیک از این ژله های رنگیه، پس ظرف رو مناسب انتخاب می کنیم.

مرحله دوم:

شیر و به اندازه دلخواه با شکر (یا عسل) شیرین می کنیم. روی حرارت قرار میدیم تا شکر حل بشه. وانیل رو اضافه و از روی حرارت بر میداریم. پودر ژلاتین رو توی یک چهارم لیوان آب سرد روی حرارت غیر مستقیم حل می کنیم. و به شیر اضافه می کنیم. بهتره دمای پودر ژلاتین حل شده و شیر یکی باشه.

صبر می کنیم تا شیرمون حسابی خنک بشه. می تونیم تو یخچال بذاریم تا زودتر سرد بشه.

مرحله سوم:

ژله های رنگی که بست برش میزنیم (مکعبی) و همه رو تو ظرف مورد نظرمون می ریزیم. مخلوط می کنیم تا توی ظرفمون یک دست پخش بشن.

مخلوط شیر سرد رو روی ژله ها میریزیم و میذاریم تو یخچال تا ببنده. بعد از توی قالب بر می گردونیم. می تونیم برش هم بزنیم و بعد سرو کنیم.

ژله اولی من فقط یک رنگ داشت (ژله موزی)، ژله دومی ژله بلوبری و توت فرنگی. هر چی تعداد رنگها بیشتر، خوشگل تر و البته خوشمزه تر.

نکته: میزان شیری که آماده می کنیم بسته به ظرفمون و میزان ژله های رنگیمون داره. اگر ظرف و ژلههامون زیاده مواد رو به نسبت زیادتر می کنیم.

نوش جان لبخند  

[ ۱۱ اردیبهشت ۱۳٩٢ ] [ ۱۱:٠٢ ‎ق.ظ ] [ عاطفه و بعداَ آوا ان شاءلله ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

به نام حق، همیشه آشپزی رو دوست داشتم و الان بیشتر از همیشه،به عشق دخترکم. تو این وبلاگ تجربه های خودمو ثبت می کنم برای روزی که دختر گلم ازشون استفاده کنه و از تجربه های خودش هم تو این وبلاگ بنویسه، ان شاءالله
RSS Feed