آشپزخونه من و دخترکم
خدایا شکر به خاطر این همه نعمت 
قالب وبلاگ
نويسندگان


مواد لازم و طرز تهیه مشابه ته چین مرغه،

http://chefava.persianblog.ir/post/5/

فقط تفاوتش در اینه که تعدادی بادمجون رو پوست کنده، حلقه ای برش میزنیم. بهشون نمک می زنیم و میذاریم مدتی بمونه، بعد سرخشون می کنیم و همراه مرغها بین ته چین قرار میدیم. 

نوش جان لبخند

[ ٢٠ شهریور ۱۳٩٢ ] [ ٩:۱٢ ‎ق.ظ ] [ آوا ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

به نام حق، همیشه آشپزی رو دوست داشتم و الان بیشتر از همیشه،به عشق دخترکم. تو این وبلاگ تجربه های خودمو ثبت می کنم برای روزی که دختر گلم ازشون استفاده کنه و از تجربه های خودش هم تو این وبلاگ بنویسه، ان شاءالله
RSS Feed