آشپزخونه من و دخترکم
خدایا شکر به خاطر این همه نعمت 
قالب وبلاگ


حلوا سفید از اون دسته ماهی های خیلی خوشمزه است که خیلی هم احتیاج به طعم دار کردن نداره، البته به نظر من، اساتید هر جور صلاح می دونن خجالت 

کافیه دو طرف ماهی رو چند تا برش بزنم. بعد مقداری نمک و فلفل روش می پاشیم و در روغن سرخ می کنیم.

بعد از سرخ شدن، روغن تابه رو خالی می کنیم، ماهی ها رو دوباره میذاریم توی تابه، مقداری آبغوره یا آب نارنج روش میریزیم و در تابه رو می بندیم رو حرارت متوسط چند دقیقه بمونه.

نوش جان لبخند

[ ٦ شهریور ۱۳٩٢ ] [ ٩:٢٩ ‎ق.ظ ] [ عاطفه و بعداَ آوا ان شاءلله ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

به نام حق، همیشه آشپزی رو دوست داشتم و الان بیشتر از همیشه،به عشق دخترکم. تو این وبلاگ تجربه های خودمو ثبت می کنم برای روزی که دختر گلم ازشون استفاده کنه و از تجربه های خودش هم تو این وبلاگ بنویسه، ان شاءالله
RSS Feed