آشپزخونه من و دخترکم
خدایا شکر به خاطر این همه نعمت 
قالب وبلاگ


مواد ته چین رو همیشه چشمی میریزم. چون خیلی زیاد درستش می کنم اندازه هاش دستم اومده ولی حدوداً اینقدر مواد رو می خواد:

مواد لازم:

برنج آبکش شده   1 پیمانه

زرده تخم مرغ   1 عدد

ماست   3 الی 4 ق غ

زعفران آب شده  4 الی 5 ق غ

روغن  2 الی 3 ق غ

مرغ پخته، زرشک، پیاز داغ و خلال پسته به میزان دلخواه 

نمک و فلفل

طرز تهیه:

ماست + تخم مرغ + روغن + زعفران خوب با هم مخلوط می کنیم. برنج آبکش شده (کمی زنده تر) اضافه می کنیم.

پیازداغ که آماده شد مرغ پخته تکه شده رو اضافه کرده و کمی تفت میدیم. زرشک و خلال پسته رو اضافه و کمی هم زعفران میریزیم به همراه نمک و فلفل.

کف قابلمه روغن ریخته و کنجد می پاشیم. نیمی از برنج رو اضافه می کنیم.

مواد بین ته چین رو با فاصله از دیواره قابلمه روی برنج ریخته و بقیه برنج رو هم اضافه می کنیم.

 برای 40 الی 45 دقیقه روی حرارت دم میذاریم تا آماده بشه.

برای دو طبقه کردنش ته چین رو توی دو تا ظرف درست می کنیم و بعد روی هم قرار میدیم. تزیین روش با برنج زعفرونی، خلال پسته و ماست چکیده که با رنگ خوراکی رنگش می کنیم و داخل قیف می ریزیم و شکوفه می زنیم.

نوش جانلبخند

[ ۱۱ اردیبهشت ۱۳٩٢ ] [ ۱۱:٠۱ ‎ق.ظ ] [ عاطفه و بعداَ آوا ان شاءلله ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

به نام حق، همیشه آشپزی رو دوست داشتم و الان بیشتر از همیشه،به عشق دخترکم. تو این وبلاگ تجربه های خودمو ثبت می کنم برای روزی که دختر گلم ازشون استفاده کنه و از تجربه های خودش هم تو این وبلاگ بنویسه، ان شاءالله
RSS Feed