آشپزخونه من و دخترکم
خدایا شکر به خاطر این همه نعمت 
قالب وبلاگ


مواد لازم:

آرد   1 پیمانه

روغن مایع + کره   نصف پیمانه

گلاب   4 ق س

خرما   6 الی 8 عدد

طرز تهیه:

آرد رو روی حرارت ملایم تفت میدیم تا تغییر رنگ بده و بوی خامیش از بین بره. از روی حرارت برداشته و یک بار الک می کنیم تا آرد کاملاً یکدست بشه.

روغن و کره رو اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم کاملاً با آرد مخلوط می کنیم.

گلابمونو اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم و بعد از روی حرارت برمیداریم و میذاریم تا کمی خنک بشه.

پوست و هسته خرما رو جدا کرده و داخل حلوا ریخته و خوب ورز میدیم.

می تونیم حلوا رو در ظرفی با قطر 2 تا 3 سانت ریخته و بعد برش بزنیم و یا اینکه با گلهای رز حلوایی تزیینش کنیم.

نوش جان لبخند

[ ۱٥ امرداد ۱۳٩٢ ] [ ۸:٥٢ ‎ق.ظ ] [ عاطفه و بعداَ آوا ان شاءلله ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

به نام حق، همیشه آشپزی رو دوست داشتم و الان بیشتر از همیشه،به عشق دخترکم. تو این وبلاگ تجربه های خودمو ثبت می کنم برای روزی که دختر گلم ازشون استفاده کنه و از تجربه های خودش هم تو این وبلاگ بنویسه، ان شاءالله
RSS Feed