آشپزخونه من و دخترکم
خدایا شکر به خاطر این همه نعمت 
قالب وبلاگ


مواد لازم:

بال مرغ

پیاز رنده شده، نمک، فلفل، زعفران

روغن

طرز تهیه:

بال های مرغ رو به تعداد مورد نظرمون با پیاز، نمک، فلفل و زعفران دمکرده، مخلوط می کنیم و میذاریم یک الی دو ساعت تو یخچال بمونه.

کف قابلمه روغن ریخته و بالهای مزه دار شده رو کف قابلمه می چینیم. برنج آبکش شده رو روش می ریزیم و یک ساعت دم میذاریم تا بالها بپزه و آماده بشه.

نوش جان لبخند 

[ ٩ امرداد ۱۳٩٢ ] [ ۸:٤۳ ‎ق.ظ ] [ عاطفه و بعداَ آوا ان شاءلله ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

به نام حق، همیشه آشپزی رو دوست داشتم و الان بیشتر از همیشه،به عشق دخترکم. تو این وبلاگ تجربه های خودمو ثبت می کنم برای روزی که دختر گلم ازشون استفاده کنه و از تجربه های خودش هم تو این وبلاگ بنویسه، ان شاءالله
RSS Feed