آشپزخونه من و دخترکم
خدایا شکر به خاطر این همه نعمت 
قالب وبلاگ

ا


این ژله رو خیلی اتفاقی کشفیدم نیشخند

یه بسته پودر ژله رو به روش معمول همیشگی درست می کنیم. با یه لیوان آب جوش حلش می کنیم و بعد حدود 30 ثانیه تو ماکروفر قرار میدیم تا کاملاً شفاف بشه (یا روی حرارت غیر مستقیم). یک لیوان آب سرد اضافه می کنیم، البته به نظر من بهتره ژله رو بچشیم و بسته به میزان شیرینی که دوست داریم آب سرد رو اضافه کنیم. 

حالا میرسیم به اکلیلی کردن یا اسفنجی کردن ژلمون:

وقتی ژلمون سرد شد و از اون حالت داغ بودن دراومد، 3 تا 4 ق غ شیر بهش اضافه می کنیم. شیر به صورت دونه های ریز مات تو ژله شفاف پخش میشه و حالت اکلیلی پیدا میکنه.  

تو این ژله لایه وسط که ژله بلوبری هستش، اکلیلی شده البته با تشخیص مهمونام عینک

نوش جان لبخند

[ ٧ امرداد ۱۳٩٢ ] [ ۱۱:۱٩ ‎ق.ظ ] [ عاطفه و بعداَ آوا ان شاءلله ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

به نام حق، همیشه آشپزی رو دوست داشتم و الان بیشتر از همیشه،به عشق دخترکم. تو این وبلاگ تجربه های خودمو ثبت می کنم برای روزی که دختر گلم ازشون استفاده کنه و از تجربه های خودش هم تو این وبلاگ بنویسه، ان شاءالله
RSS Feed