آشپزخونه من و دخترکم
خدایا شکر به خاطر این همه نعمت 
قالب وبلاگ


مواد لازم:

خرما   200 گرم

گردوی خورد شده   100 گرم

کنجد   به میزان لازم

طرز تهیه:

هسته خرماها رو جدا می کنیم در یک ظرف با گوشت کوب (یا هر وسیله دیگه ای) لهشون می کنیم. احتیاجی نیست که پوست خرما رو جدا کنیم.

گردوها رو که خورد کردیم، نه خیلی زیاد، می خوایم زیر دندون بیاد، اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.

دستمونو خیس می کنیم و از خرماها مقداری برمی داریم و بهش شکل میدیم. از فندق بزرگتر و از گردو کوچیکتر متفکر

یه ظرف پر از کنجد رو کنار دستمون میگذاریم و توپک های خرما رو توش میندازیم و می غلطونیم.

برای سفره افطار و سحر خیلی مناسب و انرژی زاست.

نوش جان و التماس دعا لبخند

[ ٦ امرداد ۱۳٩٢ ] [ ۱٠:۱٩ ‎ق.ظ ] [ عاطفه و بعداَ آوا ان شاءلله ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

به نام حق، همیشه آشپزی رو دوست داشتم و الان بیشتر از همیشه،به عشق دخترکم. تو این وبلاگ تجربه های خودمو ثبت می کنم برای روزی که دختر گلم ازشون استفاده کنه و از تجربه های خودش هم تو این وبلاگ بنویسه، ان شاءالله
RSS Feed