آشپزخونه من و دخترکم
خدایا شکر به خاطر این همه نعمت 
قالب وبلاگ


مواد لازم:

آرد گندم  1 لیوان

شکر یا نبات کوبیده شده   1 لیوان

کره   150 گرم

آب   3 لیوان

گلاب   نصف لیوان

زعفران آب شده   4 الی 5 ق غ

زردچوبه   1 ق م

ادویه کاچی (زیره بادیان) 

طرز تهیه:

نبات و آب رو روی حرارت قرار میدیم تا کاملاً نبات یا شکرمون حل بشه، نباید خیلی بجوشه و قوام بیاد.

آرد رو در تابه با حرارت خیلی کم تفت میدیم، رنگش خیلی نباید تغییر کنه. حدود یک ربع.  کره رو اضافه می کنیم (میشه مخلوطی از کره و روغن استفاده کرد) و دوباره کمی تفت میدیم. زردچوبه هم تو این مرحله اضافه میشه. 

شربتمون رو اضافه می کنیم و خوب مواد رو هم میزنیم تا آردمون توی شربت گلوله نشه، باید یه مخلوط خیلی رقیق بدست بیاریم. گلاب و زعفرون رو هم اضافه کرده و حرارت رو کم می کنیم. صبر می کنیم تا کاچی جا بیفته.

با زیره بادیان تزیینش می کنیم.

نوش جان لبخند 

[ ٢٤ تیر ۱۳٩٢ ] [ ٩:٢۸ ‎ق.ظ ] [ عاطفه و بعداَ آوا ان شاءلله ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

به نام حق، همیشه آشپزی رو دوست داشتم و الان بیشتر از همیشه،به عشق دخترکم. تو این وبلاگ تجربه های خودمو ثبت می کنم برای روزی که دختر گلم ازشون استفاده کنه و از تجربه های خودش هم تو این وبلاگ بنویسه، ان شاءالله
RSS Feed