آشپزخونه من و دخترکم
خدایا شکر به خاطر این همه نعمت 
قالب وبلاگ


مواد لازم:

تخم مرغ   4 عدد

آرد   150 گرم  (ا پیمانه)

شکر   150 گرم (نصف پیمانه)

روغن یا کره   2 قاشق سوپ خوری

بکینگ پودر   ا ق م

وانیل   یک چهارم ق چ

طرز تهیه:

فر رو با دمای 180 درجه روشن می کنیم. کف قالب (گرد 25 سانت) رو کاغذ روغنی میذاریم.

آرد و Bp رو با هم مخلوط و سه بار الک می کنیم.

سفیده و زرده رو از هم جدا می کنیم.

سفیده ها رو در یه ظرف که خیس یا چرب نباشه با همزن انقدر می زنیم که کاملاً پف کنه. نصف شکر رو اضافه می کنیم و به همزدن ادامه میدیم تا جایی که به صورت خامه فرم گرفته دربیاد.

زرده + نصف شکر + وانیل رو با همزن خوب می زنیم تا کرم رنگ بشه. کره یا روغن رو اضافه می کنیم و چند دقیقه می زنیم. 

زرده ها رو به سفیده اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی با هم مخلوط می کنیم.

آرد رو با الک کم کم به موادمون اضافه می کنیم و با لیسک کاملاً مخلوط می کنیم.

مواد رو در قالب ریخته و روش رو صاف می کنیم. به مدت 40 الی 45 دقیقه در فر قرار میدیم. یک ربع اول در فر رو باز نمی کنیم چون پف کیک می خوابه. بعد از نیم ساعت یک سیخ چوبی یا چاقو توی کیک فرو می کنیم اگر مواد کیک به سیخ نچسبید کیکمون آمادست.

شعله گریل رو هم یکی دو دقیقه روشن می کنیم که روی کیک هم خشک بشه و کمی رنگ بگیره.

بعد از خنک شدن کیک رو از وسط برش داده و بینش خامه، موز خورد شده و گردو قرار میدیم. با ژله نوشتاری کیکمون رو تزیین می کنیم.

 نوش جان لبخند

[ ۱ تیر ۱۳٩٢ ] [ ٩:۱۸ ‎ق.ظ ] [ عاطفه و بعداَ آوا ان شاءلله ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

به نام حق، همیشه آشپزی رو دوست داشتم و الان بیشتر از همیشه،به عشق دخترکم. تو این وبلاگ تجربه های خودمو ثبت می کنم برای روزی که دختر گلم ازشون استفاده کنه و از تجربه های خودش هم تو این وبلاگ بنویسه، ان شاءالله
RSS Feed