آشپزخونه من و دخترکم
خدایا شکر به خاطر این همه نعمت 
قالب وبلاگ


مواد لازم:

سیب زمینی پخته   3 تا 4 عدد

تخم مرغ   2 عدد

گوشت چرخ کرده  200 گرم

قارچ ورقه شده   100 گرم

فلفل دلمه   ا عدد

پیاز   1 عدد بزرگ

نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن، رب گوجه، روغن   به میزان لازم

طرز تهیه:

پیاز رو نگینی خورد و در روغن تفت میدیم. گوشت چرخ کرده رو اضافه می کنیم و تا وقتی تغییر رنگ بده تفت میدیم. قارچ ورقه شده رو اضافه می کنیم به همراه فلفل دلمه نگینی شده. ادویه ها رو اضافه می کنیم به همراه رب گوجه فرنگی و در ظرف را می بندیم و می گذاریم با حرارت ملایم موادمون جا بیفته. 

سیب زمینی ها رو رنده کرده و با تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه کاملاً مخلوط می کنیم. کف ماهیتابه تفلون رو چرب می کنیم و نیمی از سیب زمینی رو کف ظرف پهن می کنیم. مواد گوشتیمونو روی سیب زمینی ها قرار میدیم با کمی فاصله از لبه تابه. و بعد بقیه سیب زمینی ها رو روی مواد گوشتی میریزیم و کاملاً صاف می کنیم.

در تابه رو می ذاریم و روی حرارت ملایم قرار میدیم. وقتی یک طرفش سرخ شد مواد رو برمی گردونیم تا طرف دیگه هم سرخ بشه.

* می تونیم از پنیر پیتزا هم برای مواد بین کیک سیب زمینیمون استفاده کنیم.

* این غذا رو توی فر هم میشه آماده کرد. یک ربع با شعله پایین فر و بعد یک ربع هم با شعله گریل تا هر دوطرف سرخ بشن. حرارت 170 درجه طبقه وسط. 

نوش جان لبخند

[ ٢٢ خرداد ۱۳٩٢ ] [ ۸:٠٥ ‎ق.ظ ] [ عاطفه و بعداَ آوا ان شاءلله ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

به نام حق، همیشه آشپزی رو دوست داشتم و الان بیشتر از همیشه،به عشق دخترکم. تو این وبلاگ تجربه های خودمو ثبت می کنم برای روزی که دختر گلم ازشون استفاده کنه و از تجربه های خودش هم تو این وبلاگ بنویسه، ان شاءالله
RSS Feed