آشپزخونه من و دخترکم
خدایا شکر به خاطر این همه نعمت 
قالب وبلاگ

ویژه دوست خواب آلوی خودم زبان ماچ


یه دسر خوشمزه که این نوعش مناسبه فصل گرماست و تو تابستون خیلی می چسبهخوشمزه

شارلوت با کاسترد به صورت گرم هم سرو میشه.

مواد لازم:

کیک رولتی  ا بسته

ژله توت فرنگی  نصف بسته

آب جوش  یک لیوان سرخالی

بستنی  ا لیوان

انواع میوه برای تزیین

طرز تهیه:

پودر ژله رو با یک لیوان آب جوش حل می کنیم. اگر روی حرارت غیر مستقیم بذاریم تا کاملاً شفاف بشه بهتره. میذاریم کاملاً سرد بشه. و بعد نصف لیوان بستنی که توی دمای محیط نرم شده رو بهش اضافه می کنیم و کاملاً مخلوط می کنیم. داخل یخچال قرار میدیم تا کمی خودشو بگیره.

ظرف مورد نظرمونو با سلفون یا کیسه فریزر می پوشونیم. رولت ها رو برش می زنیم (برای اینکه تمیزتر برش بخوره حدود نیم ساعت میذاریمش تو یخچال) کف ظرف و اطرافش رو با برش های رولت می پوشونیم. ژله نیم بند شده رو روی رولت ها میریزیم و میذاریم تو یخچال تا کاملاً خودشو بگیره.

در آخر نصف لیوان بستنی که کمی نرم شده رو روی ژله بسته شده به طور یکنواخت پخش می کنیم و در یخچال میذاریم تا کاملاً سفت بشه.

شارلوتمون آمادست فقط باید بَرش گردونیم تو یه ظرف مناسب و سلفون رو از ش جدا کنیم.

* برای تهیه شارلوت بسته به سلیقه و ذائقه میشه از انواع کرمهای ژلاتینه، میوه، ژله، خامه و بستنی استفاده کرد.

نوش جان لبخند

[ ۱٩ خرداد ۱۳٩٢ ] [ ٩:۳۳ ‎ق.ظ ] [ عاطفه و بعداَ آوا ان شاءلله ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

به نام حق، همیشه آشپزی رو دوست داشتم و الان بیشتر از همیشه،به عشق دخترکم. تو این وبلاگ تجربه های خودمو ثبت می کنم برای روزی که دختر گلم ازشون استفاده کنه و از تجربه های خودش هم تو این وبلاگ بنویسه، ان شاءالله
RSS Feed