آشپزخونه من و دخترکم
خدایا شکر به خاطر این همه نعمت 
قالب وبلاگ


مواد لازم:

نان لواش 

سیب زمینی پخته    3 عدد

پیاز   1 عدد

جعفری خورد شده   1 ق غ

گوشت چرخ کرده (در صورت دلخواه به میزان دلخواه نیشخند)

نمک، فلفل، آویشن، زردچوبه

رب گوجه فرنگی  1 ق غ

روغن

طرز تهیه:

پیازها رو نگینی خورد می کنیم و در کمی روغن تفت میدیم. ادویه ها رو تو این مرحله اضافه می کنیم و تفت میدیم تا عطرشون بلند شه. اگر خواستیم از گوشت چرخ کرده استفاده کنیم، گوشت رو اضافه می کنیم و بعد از اینکه تغییر رنگ داد سیب زمینی پخته نگینی خورد شده و رب گوجه رو به موادمون اضافه می کنیم.

می تونیم داخل موادمون رب نریزیم و سمبوسه ها رو با سس گوجه سرو کنیم متفکر

برای پیچیدن سمبوسه ها نان های لواش رو به ابعاد 5 در 20 (حدوداً) برش می زنیم. کمی از مواد ابتدای نان قرار میدیم و مطابق شکل می پیچیم. می تونیم به صورت لوله ای هم درش بیاریم.

 

تکه شماره 7 نان بین لایه 5 و 3 قرار میگیره و اینطوری سمبوسمون بسته میشه سوال

و اما قسمت رژیمی ماجرا:یک ورقه فویل روی سینی فر میندازیم، دو طرف سمبوسه ها رو کمی روغن می زنیم و تو سینی فر می چینیم.

طبقه پایین فر، دمای 190 درجه، هر طرف سمبوسه ها حدود 20 دقیقه (بسته به دمای فر)

غیر رژیمیش هم که معلومه چشمک تو روغن فراوون و داغ سرخش می کنیم

نوش جان لبخند

[ ٥ خرداد ۱۳٩٢ ] [ ٩:٥٩ ‎ق.ظ ] [ عاطفه و بعداَ آوا ان شاءلله ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

به نام حق، همیشه آشپزی رو دوست داشتم و الان بیشتر از همیشه،به عشق دخترکم. تو این وبلاگ تجربه های خودمو ثبت می کنم برای روزی که دختر گلم ازشون استفاده کنه و از تجربه های خودش هم تو این وبلاگ بنویسه، ان شاءالله
RSS Feed