آشپزخونه من و دخترکم
خدایا شکر به خاطر این همه نعمت 
قالب وبلاگ


مواد لازم:

پودر ژله   1 بسته

آب جوش   1 لیوان سرخالی

بستنی   نصف لیوان (یا مارشمالو 75 گرم)

طرز تهیه:

پودر ژله رو توی آب جوش حل می کنیم و روی حرارت غیر مستقیم هم میزنیم تا کاملاً شفاف بشه. می تونیم 30 ثانیه توی ماکروفر بذاریمش.

بستنی رو از فریزر درآورده و داخل ژله میریزیم و هم میزنیم فقط تا جایی که گلوله بستنی دیده نشه. در قالب 20 در 30 که سلفون گذاشتیم میریزیم و 30 الی 40 دقیقه توی یخچال قرارش میدیم. بستنی ها میاد روی ژله به صورت یه لایه نازک.

بعد به آرومی ژله رو که قطر کمی داره و خوب سفت شده از سلفون جدا می کنیم و رول می کنیم.

اگر ظرفمون رو حدود 4 یا 5 ثانیه تو آب جوش نگه داریم، ژله راحت تر جدا میشه. می تونیم زیر ظرفمونو سشوار هم بگیریم تا راحت جدا شه. ولی نه اونقدر زیاد که ژلمون آب بشه چون قطر ژله و بستنی روش کمه، خیلی زود آب میشن.

اگر بخوایم به جای بستنی از مارشمالو (پف پفی) استفاده کنیم باید مارشمالوها رو روی حرارت غیر مستقیم ذوب کنیم و بعد به ژله اضافه کنیم.

نوش جان لبخند

[ ٤ خرداد ۱۳٩٢ ] [ ۳:٠٩ ‎ب.ظ ] [ عاطفه و بعداَ آوا ان شاءلله ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

به نام حق، همیشه آشپزی رو دوست داشتم و الان بیشتر از همیشه،به عشق دخترکم. تو این وبلاگ تجربه های خودمو ثبت می کنم برای روزی که دختر گلم ازشون استفاده کنه و از تجربه های خودش هم تو این وبلاگ بنویسه، ان شاءالله
RSS Feed