آشپزخونه من و دخترکم
خدایا شکر به خاطر این همه نعمت 
قالب وبلاگ


مواد لازم:

تخم مرغ   3 عدد

آرد   1 پیمانه

Bp   1 ق م

پودر قند   1 پیمانه

پودر نارگیل یا بادام  1 و نیم پیمانه  

کره یا روغن جامد   150 گرم

پودرهل   1 ق م

پودر پسته برای تزیین

مواد لازم برای شربت:

شکر   دو سوم پیمانه

گلاب   یک سوم پیمانه

طرز تهیه:

فر رو با درجه حرارت 180 روشن می کنیم.

تخم مرغ، پودر قند و هل رو خوب با هم میزنیم. کره آب شده رو هم اضافه و مخلوط می کنیم. آرد و Bp  رو الک کرده و به موادمون اضافه می کنیم و با لیسک مخلوطش می کنیم.در پایان پودر نارگیل هم اضافه میشه.

قالبمونو چرب می کنیم و مواد رو داخلش میریزیم. پودر پسته یا خلال پسته رو روی مواد میریزیم و به مدت 30 الی 40 دقیقه توی فر میذاریم.

طرز تهیه شربت:

شکر و گلاب رو با هم مخلوط می کنیم و روی حرارت قرار میدیم. چند تا جوش که بزنه کافیه. می تونیم یه کم زعفرون هم به شربت اضافه کنیم.

کیک که آماده شد نصف شربت رو روش میریزیم. بعد از 5 دقیقه برش میزنیم و بقیه شربت رو روش میریزیم.

بهتره کیکمون نصف روز تو قالب بمونه و بعد مصرف بشه.

نوش جان لبخند

[ ٤ خرداد ۱۳٩٢ ] [ ۸:٥٠ ‎ق.ظ ] [ عاطفه و بعداَ آوا ان شاءلله ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

به نام حق، همیشه آشپزی رو دوست داشتم و الان بیشتر از همیشه،به عشق دخترکم. تو این وبلاگ تجربه های خودمو ثبت می کنم برای روزی که دختر گلم ازشون استفاده کنه و از تجربه های خودش هم تو این وبلاگ بنویسه، ان شاءالله
RSS Feed