آشپزخونه من و دخترکم
خدایا شکر به خاطر این همه نعمت 
قالب وبلاگ


مواد لازم:

شیر   1 پیمانه

نشاسته گندم  1 قاشق سوپ خوری

شکر یا عسل   به میزان دلخواه

پودر کاکائو   1 ق چ

وانیل   1/4 ق چ

* توی دستور اصلی دنت از آرد گندم استفاده میشه. من امتحان نکردم ولی فکر می کنم با نشاسته گندم خیلی بهتره چشمک

طرز تهیه:

نشاسته رو توی شیر سرد حل می کنیم و از صافی رد می کنیم تا مطمئن بشیم هیچ ذرهء حل نشده ای باقی نمونده.وانیل رو هم اضافه می کنیم و پودر کاکائو رو تو مقداری از شیر کامل حل می کنیم و بعد اضافه می کنیم.

اگر می خوایم برای شیرین شدن دنت از شکر استفاده کنیم تو همین مرحله به میزان دلخواهمون شکر رو اضافه می کنیم و بعد روی حرارات ملایم اینقدر موادمونو هم میزنیم تا غلیظ بشه. از غلظت مورد نظرمون کمتر چون بعد از سرد شدن دنت باز هم سفت تر میشه.

اگر شکر اضافه نکردیم برای شیرین شدن دنت تو مرحله آخر بعد از برداشتن از روی حرارات عسل رو اضافه می کنیم. 

* می تونیم به جای نشاسته گندم از نشاسته ذرت استفاده کنیم

* به جای پودر کاکائو از زعفرون استفاده کنیم به همراه گلاب که طعمش رو عالی می کنه و اونوقت ما دنت زعفرونی داریم. بدون زعفرون و پودر کاکائو هم دنتمون، دنت وانیلیهچشمک

* اگر مقدار کمی کره مثلاً یک ق مرباخوری در انتهای کار به مواد اضافه کنیم طعم دنت خونگیمون خیلی بهتر میشه.

نوش جان لبخند

[ ۱ خرداد ۱۳٩٢ ] [ ٢:٠٦ ‎ب.ظ ] [ عاطفه و بعداَ آوا ان شاءلله ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

به نام حق، همیشه آشپزی رو دوست داشتم و الان بیشتر از همیشه،به عشق دخترکم. تو این وبلاگ تجربه های خودمو ثبت می کنم برای روزی که دختر گلم ازشون استفاده کنه و از تجربه های خودش هم تو این وبلاگ بنویسه، ان شاءالله
RSS Feed