آشپزخونه من و دخترکم
خدایا شکر به خاطر این همه نعمت 
قالب وبلاگ


مواد لازم:

سینه مرغ پخته شده  

پودر سوخاری

کنجد

نمک، فلفل و پودر سیر

چوب دارچین

تخم مرغ

روغن

طرز تهیه:

بهتره پودر سوخاری رو خودمون تهیه کنیم. خمیرهای وسط نون باگت رو خشک می کنیم و تو آسیاب پودر می کنیم. نمک، فلفل یا سبزیهای خشک معطر هم می تونیم بهش اضافه کنیم و همینطور کنجد.

مرغمونو آبپز می کنیم به همراه نمک و یک تکه چوب دارچین که طعم خوبی به مرغ میده.

مرغهای پخته شده رو به تکه های کوچیک تقسیم می کنیم. توی تخم مرغ زده شده و بعد پودر سوخاری که کمی پودر سیر بهش اضافه کردیم، می غلطونیم و توی روغن سرخ می کنیم.

قارچها رو هم به همین ترتیب، خیلیییی خوشمزه میشن.

نوش جان کوچولوهای ناز

و بزرگترهای شکمو نیشخند

[ ۱ خرداد ۱۳٩٢ ] [ ۱:٥٤ ‎ب.ظ ] [ عاطفه و بعداَ آوا ان شاءلله ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

به نام حق، همیشه آشپزی رو دوست داشتم و الان بیشتر از همیشه،به عشق دخترکم. تو این وبلاگ تجربه های خودمو ثبت می کنم برای روزی که دختر گلم ازشون استفاده کنه و از تجربه های خودش هم تو این وبلاگ بنویسه، ان شاءالله
RSS Feed