آشپزخونه من و دخترکم
خدایا شکر به خاطر این همه نعمت 
قالب وبلاگ


مواد لازم:

آرد    1و1/2 پیمانه

تخم مرغ    3 عدد

شکر  200 گرم (1 پیمانه سرخالی)

کره    250 گرم

ماست 1/2 پیمانه

بکینگ پودر  2 ق م

وانیل 1 ق چ

طرز تهیه:

مثل همه کیک ها اول فر رو روشن می کنیم. برای این کیک حرارت 170 درجه سانتیگراد لازمه.

بعد کره و شکر و وانیل رو با همزن میزینیم تا کرم مانند بشه.

تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه می کنیم و بعد از هر دونه موادمونو کاملاً میزنیم.

ماست رو اضافه و هم میزنیم.

مخلوط آرد و BP رو که سه بار الک کردیم توی سه مرحله به موادمون اضافه و مخلوط می کنیم.

کف قالب کاغذ روغنی انداخته و مواد رو داخلش میریزیم.

45 الی 50 دقیقه (بسته به دمای فر) داخل فر قرار می دیم.

هروقت چاقو رو توی کیک فرو کردیم و دیدیم مواد کیک بهش نچسبیده کیک آمادست

یکی دو دقیقه هم گریل رو رشن می کنیم تا رطوبت سطح کیکمون گرفته بشه.

این مقدار مواد برای دو قالب 21 سانت کافیه.

همینطور اگر بخوایم با این مواد کاپ کیک درست کنیم 18 تا کاپ کیک بهمون میده.

من تو قالب 30 در 40 درست کردم. بعد چهار قسمت کردم و بینشون گردو و گاناش ریختم.

تزیین روی کیک

اول روی کیک گاناش ریختم

گاناش سفید: 100 گرم خامه رو روی حرارت قرار میدیم. همین که اطرافش شروع به قُل زدن کرد 100 گرم شکلات سفید که خورد کردیم رو اضافه می کنیم از روی حرارت برمیداریم و هم میزنیم تا ذوب بشه. شکلات سفید خیلی زود میسوزه برای همین روی حرارت نگه نمیداریم.

یک بسته ژله بلوبری یا به قول آوا بلوبی (یا هر ژله ای که دوست داریم) رو با یک لیوان آب جوش حل می کنیم و برای اینکه شفاف تر بشه چند دقیقه روی حرارت غیر مستقیم قرار میدیم . بعد در ظرف مناسب نازک پهن می کنیم و داخل یخچال میذاریم. بعد از اینکه سفت شد برش می زنیم و روی کیک و دیواره هاش می چسبونیم. در حین کار اگر دیدیم ژله داره شل میشه (که میشه نیشخند) دوباره تو یخچال قرار میدیم تا ببنده و بعد ادامه میدیم. میشه هم از دو تا ظرف برای ژله استفاده کرد تا سرعت کار رو بالا ببریم.

نوش جان لبخند

[ ٢۱ اردیبهشت ۱۳٩٢ ] [ ٩:٢٤ ‎ق.ظ ] [ عاطفه و بعداَ آوا ان شاءلله ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

به نام حق، همیشه آشپزی رو دوست داشتم و الان بیشتر از همیشه،به عشق دخترکم. تو این وبلاگ تجربه های خودمو ثبت می کنم برای روزی که دختر گلم ازشون استفاده کنه و از تجربه های خودش هم تو این وبلاگ بنویسه، ان شاءالله
RSS Feed