آشپزخونه من و دخترکم
خدایا شکر به خاطر این همه نعمت 
قالب وبلاگ

خوشمزه


مواد لازم:

برنج    3 پیمانه

نخود فرنگی پخته   1 پیمانه

شوید به میزان دلخواه

سیب زمینی جهت ته دیگ نیشخند

ماهی سرخو یا هر نوع ماهی دلخواه

نمک، روغن

طرز تهیه:

برنجمونو آبکش می کنیم.

کف قابلمه روغن ریخته و کنجد می پاشیم و بعد سیب زمینی حلقه شده رو می چینیم.

مقداری برنج ریخته و بعد نخود و شوید می ریزیم. به ترتیب ادامه می دیم تا موادمون تموم شه.

مقداری روغن روی برنج ریخته و بعد روی حرارت قرار میدیم. بعد از یک ربع دمکنی گذاشته و صبر می کنیم برنجمون دم بکشه.

* وقتی نخود فرنگی رو با آب و نمک پختیم، تو آبکش میریزیم و میذاریم سرد بشه. اینطوری چروک نمیشه. بعضیها نخود ها رو بلافاصله تو آب سرد میریزن تا چروک نشه سوال

و اما قسمت خوشمزه ماجرا:

ماهی رو به نمک، فلفل، پودر سیر، و روغن زیتون آغشته می کنیم به همراه کمی آبلیمو توی فویل می پیچیم. به مدت 20 دقیقه توی فر 170 درجه قرار میدیم. بعد فویل رو باز می کنیم و میذاریم با حرارت گریل فر روش برشته بشه، ماهی من خیلی برشته نشد باید بیشتر میموند قهر

نوش جان لبخند

[ ٢۱ اردیبهشت ۱۳٩٢ ] [ ٩:۱۱ ‎ق.ظ ] [ عاطفه و بعداَ آوا ان شاءلله ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

به نام حق، همیشه آشپزی رو دوست داشتم و الان بیشتر از همیشه،به عشق دخترکم. تو این وبلاگ تجربه های خودمو ثبت می کنم برای روزی که دختر گلم ازشون استفاده کنه و از تجربه های خودش هم تو این وبلاگ بنویسه، ان شاءالله
RSS Feed