آشپزخونه من و دخترکم
خدایا شکر به خاطر این همه نعمت 
قالب وبلاگ


طرز تهیه:

به ها رو خوب می شوریم و با رنده درشت، رنده می کنیم.

در یه سینی بزرگ پخش کرده و روی بخاری یا شوفاژ اجازه میدیم خشک بشن.

در یه تابه خیلی کم تفتشون میدیم.

برای دم کردنش برای هر فنجون یک ق غ به رو با یه تکه چوب دارچین در قوری ریخته و روش به اندازه یک فنجان آب میریزیم.

روی کتری قرار میدیم تا دم بکشه.

بسیار خوش طعم و آرامش بخش

نوش جانلبخند

[ ۱٩ بهمن ۱۳٩٤ ] [ ٩:۳٦ ‎ب.ظ ] [ عاطفه و بعداَ آوا ان شاءلله ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

به نام حق، همیشه آشپزی رو دوست داشتم و الان بیشتر از همیشه،به عشق دخترکم. تو این وبلاگ تجربه های خودمو ثبت می کنم برای روزی که دختر گلم ازشون استفاده کنه و از تجربه های خودش هم تو این وبلاگ بنویسه، ان شاءالله
RSS Feed