آشپزخونه من و دخترکم
خدایا شکر به خاطر این همه نعمت 
قالب وبلاگ


مواد لازم:

ماهی   500 گرم

گشنیز ریز خورد شده   250 گرم

شنبلیله ریز خورد شده   50گرم

سیر   5 حبه

تمرهندی   250 گرم

پیاز متوسط   یک عدد

زردچوبه   یک ق م

آرد   دو ق س

روغن، نمک و فلفل

طرز تهیه:

ماهی رو به قطعه های مربعی کوچک برش میزنم و روشون نمک می پاشیم.

من از ماهی حلوا سیاه بدون تیغ استفاده کردم.

پیازها رو خورد کرده و در روغن تفت میدیم تا طلایی بشن.

زردچوبه و فلفل رو به همراه سیر که له کردیم بهش اضافه می کنیم و کمی تفت میدیم.

سبزیها رو اضافه می کنیم . تفت میدیم تا تغییر رنگ بدن و بعد نصف لیوان آب اضافه می کنیم.

تمر هندی رو با دولیوان آب خیس میدیم و از صافی رد می کنیم. بعد آرد رو به همرا یک لیوان آب دیگه بهش اضافه می کنیم و دوباره از صافی ردش می کنیم.

عصاره تمرهندی رو به سبزیها اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا به جوش بیاد.

ماهی ها رو اضافه می کنیم . حرارت رو کم می کنیم و نیم ساعت میذاریم بپزه. درب قابلمه رو هم کمی باز میذاریم.

یک ربع آخر هم با حرارت خیلی کم اجازه میدیم تا حسابی جا بیفته.

این غذا طعم ترش و تند داره. میشه میزان تمرهندی و فلفل رو کم کرد.

نوش جانلبخند

[ ۱۳ بهمن ۱۳٩٤ ] [ ٦:٤٧ ‎ب.ظ ] [ عاطفه و بعداَ آوا ان شاءلله ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

به نام حق، همیشه آشپزی رو دوست داشتم و الان بیشتر از همیشه،به عشق دخترکم. تو این وبلاگ تجربه های خودمو ثبت می کنم برای روزی که دختر گلم ازشون استفاده کنه و از تجربه های خودش هم تو این وبلاگ بنویسه، ان شاءالله
RSS Feed