آشپزخونه من و دخترکم
خدایا شکر به خاطر این همه نعمت 
قالب وبلاگ


مواد لازم:

خرما    10 تا 12 عدد

آرد      4 ق غ

کره   100 گرم + 2 ق غ روغن مایع

گردو، پسته و کنجد

پودر هل، پودر دارچین، گلاب و زعفران

طرز تهیه:

هسته های خرما رو درمیاریم. پوستش رو جدا می کنیم و داخلش گردو میذاریم و در ظرفی کنار هم میچینیم.

آرد رو در تابه تفت میدیم تا کمی تغییر رنگ بده.

کره و روغن رو اضافه می کنیم و هم میزنیم تا وقتی آرد به رنگ مورد نظرمون برسه.

موادمون رو از روی حرارت برمیداریم. کمی گلاب، پودر هل، دارچین و زعفران دم کرده بهش اضافه می کنیم و روی خرماها میریزیم.

نوش جان لبخند

[ ٢٤ آذر ۱۳٩٤ ] [ ۱٢:۱٩ ‎ق.ظ ] [ عاطفه و بعداَ آوا ان شاءلله ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

به نام حق، همیشه آشپزی رو دوست داشتم و الان بیشتر از همیشه،به عشق دخترکم. تو این وبلاگ تجربه های خودمو ثبت می کنم برای روزی که دختر گلم ازشون استفاده کنه و از تجربه های خودش هم تو این وبلاگ بنویسه، ان شاءالله
RSS Feed