آشپزخونه من و دخترکم
خدایا شکر به خاطر این همه نعمت 
قالب وبلاگ

لبخند


دستور این ته چین مثل ته چین مرغ ِ با این تفاوت که مقداری اسفناج رو هم با پیاز داغ تفت میدیم تا آبش کشیده بشه، بعد با مرغمون مخلوط می کنیم و وسط ته چین میریزیم.

خیلی خیلی خوشمزه است البته برای کسایی که عاشق اسفناج و ته چین هستند.

نوش جان لبخند 

[ ۱٤ اردیبهشت ۱۳٩٢ ] [ ٢:٥٠ ‎ب.ظ ] [ عاطفه و بعداَ آوا ان شاءلله ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

به نام حق، همیشه آشپزی رو دوست داشتم و الان بیشتر از همیشه،به عشق دخترکم. تو این وبلاگ تجربه های خودمو ثبت می کنم برای روزی که دختر گلم ازشون استفاده کنه و از تجربه های خودش هم تو این وبلاگ بنویسه، ان شاءالله
RSS Feed