آشپزخونه من و دخترکم
خدایا شکر به خاطر این همه نعمت 
قالب وبلاگ


مواد لازم:

ماکارونی   1 بسته

گوشت چرخ کرده   200 تا 300 گرم

فلفل دلمه   1 عدد

پیاز   1 عدد

رب گوجه   4 تا 5 ق غ

نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن، روغن

طرز تهیه:

در تابه مقداری روغن ریخته و پیازمون رو که نگینی خُرد کردیم تفت میدیم تا سبک بشه. گوشت چرخ کرده رو اضافه می کنیم و تفت میدیم تا رنگ گوشتمون قهوه ای بشه. ادویه ها رو تو این قسمت اضافه می کنیم. فلفل دلمه نگینی رو هم اضافه می کنیم و کمی تفت میدیم. در انتها رب گوجه رو اضافه کرده و در تابه رو میبندیم و حرارت رو کم می کنیم تا موادمون کمی جابیفته.

ماکارونی هامون رو در یک قابلمه آب که بهش نمک و کمی روغن اضافه کردیم 10 الی 15 دقیقه می جوشونیم (بسته به نوع ماکارونی) و بعد آبکش می کنیم.

من از ماکارونی رشته ای استفاده کردم ولی تو این مدل بهتره از ماکارونی شکل دار استفاده بشه.

در یک ظرف بزرگ ماکارونی و مواد گوشتیمون رو کاملاً با هم مخلوط می کنیم.

کف پلوپزمون رو با روغن چرب می کنیم. ته دیگ دلخواهمون رو میذاریم. من کمی کنجد پاشیدم و نون لواش رو به صورت نوارهای باریک مدل حصیری چیدم. شما اینکارو نکنید چون رب گوجه باعث میشه طرح ته دیگمون مشخص نشه نیشخند

ماکارونی رو توی پلوپز ریخته و سطحش رو صاف می کنیم و درش رو میبندیم. ماکارونی که بخار کرد دمکنی میذاریم تا شفته نشه. 15 الی 20 دقیقه طول میکشه تا آماده بشه.

توی ظرف مورد نظرمون ماکارونی رو برمی گردونیم.

اینم همون ته دیگی که خیلی معلوم نیست لواش حصیری چیده شدهخیال باطل

نوش جان لبخند

[ ٢٥ آذر ۱۳٩۳ ] [ ۸:٤۸ ‎ق.ظ ] [ عاطفه و بعداَ آوا ان شاءلله ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

به نام حق، همیشه آشپزی رو دوست داشتم و الان بیشتر از همیشه،به عشق دخترکم. تو این وبلاگ تجربه های خودمو ثبت می کنم برای روزی که دختر گلم ازشون استفاده کنه و از تجربه های خودش هم تو این وبلاگ بنویسه، ان شاءالله
RSS Feed