آشپزخونه من و دخترکم
خدایا شکر به خاطر این همه نعمت 
قالب وبلاگ


برای درست کردن یه لبوی خوشمزه که کار ساده ای هم هست و تو این روزای سرد خیلی میچسبه فقط کافیه چند تا نکته رو رعایت کنیم.

لبو رو خیلی تمیز با اسکاچ می شوریم و هیچ برشی با چاقو بهش نمیزنیم. اینطوری رنگش بهتر میمونه.

با مقداری آب روی حرارت ا الی 2 ساعت میپزیمش.

بعد لبو رو خارج کرده و پوست می کنیم. به قطعات دلخواه برش میزنیم و دوباره به قابلمه برمی گردونیم. مقداری نبات داخل آبش میندازیم و دوباره اجازه میدیم تا بپزه.

نبات حسابی شیرینش می کنه و طبع سردشو از بین میبره.

لبوووو..........لبو لبو داغه لبووووونیشخند

نوش جانلبخند

[ ۱۸ آذر ۱۳٩۳ ] [ ۱۱:٤٠ ‎ق.ظ ] [ عاطفه و بعداَ آوا ان شاءلله ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

به نام حق، همیشه آشپزی رو دوست داشتم و الان بیشتر از همیشه،به عشق دخترکم. تو این وبلاگ تجربه های خودمو ثبت می کنم برای روزی که دختر گلم ازشون استفاده کنه و از تجربه های خودش هم تو این وبلاگ بنویسه، ان شاءالله
RSS Feed