آشپزخونه من و دخترکم
خدایا شکر به خاطر این همه نعمت 
قالب وبلاگ


مواد لازم:

گل کلم   8 تکه

پیاز حلقه ای  8 حلقه

تخم مرغ   1 عدد

آرد سفید   5 ق س

پودر سوخاری  6 ق س

نمک، فلفل، روغن

* اندازه ها تقریبیه، ولی برای این مقدار گل کلم و پیاز همین اندازه ها کافیه.

طرز تهیه:

گل کلم رو می شوریم و به تکه های کوچک (یا بزرگ) تقسیم می کنیم.

پیاز رو حلقه ای برش می زنیم.

تخم مرغمون رو در ظرفی میشکنیم و با چنگال حسابی میزنیم. کمی نمک و فلفل اضافه می کنیم. میتونیم 1 تا 2 ق غ شیر هم تو این مرحله به تخم مرغمون اضافه کنیم.

در یه ظرف دیگه آرد سفید رو با کمی نمک و فلفل مخلوط می کنیم.

در ظرف سوم هم پودر سوخاری رو با مقداری آویشن (اگر دوست داریم) مخلوط می کنیم.

اول گل کلم و پیازمون رو در آرد سفید می غلطونیم.

بعد تو مخلوط تخم مرغ قرارشون میدیم تا تمام سطحشون آغشته به تخم مرغ بشه.

در مرحله آخر با آرد سوخاری میپوشونیمشون.

حالا در ظرف گودی که روغن ریختیم سرخشون می کنیم.

* بهتره اول با حرارت زیاد روغن رو داغ کنیم بعد با حرارت متوسط اونها رو سرخ کنیم.

به عنوان پیش غذا یا حتی یه شام سبک و یا تزیین کنار غذاهای گوشتی عالیه

نوش جانلبخند 

[ ۱٧ آذر ۱۳٩۳ ] [ ٩:٤٢ ‎ق.ظ ] [ عاطفه و بعداَ آوا ان شاءلله ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

به نام حق، همیشه آشپزی رو دوست داشتم و الان بیشتر از همیشه،به عشق دخترکم. تو این وبلاگ تجربه های خودمو ثبت می کنم برای روزی که دختر گلم ازشون استفاده کنه و از تجربه های خودش هم تو این وبلاگ بنویسه، ان شاءالله
RSS Feed