آشپزخونه من و دخترکم
خدایا شکر به خاطر این همه نعمت 
قالب وبلاگ


سیب زمینی ها رو حلقه ای برش داده و بعد با چاقو از یک طرف شروع به برش دادن می کنیم (مثل سیب پوست کندن).

به مرکز سیب زمینی که رسیدیم مقداریش رو با چاقو می کنیم تا وسطش سوراخ بشه و بهتر شکل بگیره.

مقداری زعفرون آب شده روش و داخل برشها میریزیم تا خطوطش بهتر دیده بشه.

نوش جانلبخند

[ ۸ آذر ۱۳٩۳ ] [ ٢:٠٥ ‎ب.ظ ] [ عاطفه و بعداَ آوا ان شاءلله ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

به نام حق، همیشه آشپزی رو دوست داشتم و الان بیشتر از همیشه،به عشق دخترکم. تو این وبلاگ تجربه های خودمو ثبت می کنم برای روزی که دختر گلم ازشون استفاده کنه و از تجربه های خودش هم تو این وبلاگ بنویسه، ان شاءالله
RSS Feed