آشپزخونه من و دخترکم
خدایا شکر به خاطر این همه نعمت 
قالب وبلاگ


درست کردن ماست توی خونه کار خیلی راحت و در عین حال جذابیه. اولین باری که ماست درست می کنی اینقدر حس خوبی بهت میده که اگه تنبل نباشی میشه جزء کارای همیشگی خونت چشمک

مواد لازم:

شیر   5 لیوان

ماست 4 تا 5 ق غ

طرز تهیه:

شیر رو روی حرارت قرار میدیم تا بجوشه. وقتی به جوش اومد یک ربع روی حرارت ملایم قرار میدیم.

بعد از روی حرارت برش میداریم و صبر می کنیم تا حرارت شیر کم بشه تا جایی که اگر انگشتمون رو داخل شیر نگه داریم دستمون نسوزه ولی گرماش رو احساس کنیم.

با مقداری از شیر ماست رو رقیق کرده و داخل بقیه شیرمون میریزیم و کمی هم میزنیم.

روی ظرف یه پارچه انداخته، در ظرف رو میبندیم و یه جای گرم قرارش میدیم. روش رو هم با پتو حسابی می پوشونیم. بعد از 7 الی 8 ساعت ماستمون آمادست.

داخل یخچال میذاریم تا خنک بشه. 

نکته ها:

ظرفمون اگه سفال بدون لعاب باشه بهتره چون آب ماست رو می کشه و ماست قالبی تری خواهیم داشت.

پارچه روی ظرف قبل از اینکه درش رو ببندیم هم خیلی مهمه، شیر گرمه و بخار میکنه و اون پارچه بخار رو به خودش میگیره و نمیذاره دوباره به ظرف بریزه و ماستمون شل بشه.

زمانی که ماستمون در حال استراحته نیشخند نباید تکون بخوره.

اگه مایه ماستمون (همون چند قاشق) دماش به دمای اتاق رسیده باشه بهتره.

مایه ماست خیلی مهمه. مایه ماست شیرین بهمون ماست شیرین میده و مایه ماست ترش، ماست ترش.

بهتره بعد از اینکه ماستمون آماده شد یک شبانه روز داخل یخچال بمونه و بهش دست نزنیم تا آب نندازه.

اگه ماست آب انداخت میتونیم یه تنظیف روش بذاریم و آبش رو بگیریم. با چند بار انجام دادن این کار ماستمون حسابی قالبی میشه.

نوش جان لبخند

[ ۱ آذر ۱۳٩۳ ] [ ۱:٥۳ ‎ب.ظ ] [ عاطفه و بعداَ آوا ان شاءلله ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

به نام حق، همیشه آشپزی رو دوست داشتم و الان بیشتر از همیشه،به عشق دخترکم. تو این وبلاگ تجربه های خودمو ثبت می کنم برای روزی که دختر گلم ازشون استفاده کنه و از تجربه های خودش هم تو این وبلاگ بنویسه، ان شاءالله
RSS Feed