آشپزخونه من و دخترکم
خدایا شکر به خاطر این همه نعمت 
قالب وبلاگ


مواد لازم:

اسفناج   300 گرم

پیاز  2 عدد

تخم مرغ  1 عدد

نمک، فلفل، روغن

طرز تهیه:

اسفناج ها رو شسته و کمی با دست خورد کرده و در قابلمه روی حرارت متوسط قرار میدیم. اسفناج کم کم آب میندازه و نرم میشه. آبش که کشیده شد از روی حرارت برمیداریم.

پیازها رو خورد کرده و در روغن تفت میدم تا طلایی بشن. اسفناجها رو به پیاز داغ اضافه می کنیم. تخم مرغ رو روی اسفناج می شکنیم، نمک و فلفل اضافه می کنیم و در تابه رو میذاریم تا تخم مرغ بپزه.

در صورت دلخواه می تونیم کمی پودر سیر یا سیر خورد شده به پیازداغ اضافه کنیم.

بهتره تخم مرغمون حالت عسلی داشته باشه.

نوش جان لبخند

[ ۱ آذر ۱۳٩۳ ] [ ۱:٤۳ ‎ب.ظ ] [ عاطفه و بعداَ آوا ان شاءلله ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

به نام حق، همیشه آشپزی رو دوست داشتم و الان بیشتر از همیشه،به عشق دخترکم. تو این وبلاگ تجربه های خودمو ثبت می کنم برای روزی که دختر گلم ازشون استفاده کنه و از تجربه های خودش هم تو این وبلاگ بنویسه، ان شاءالله
RSS Feed