آشپزخونه من و دخترکم
خدایا شکر به خاطر این همه نعمت 
قالب وبلاگ


مواد لازم:

سیب زمینی پخته   6 عدد متوسط

بلغور ریز گندم   سه چهارم لیوان

تخم مرغ   1 عدد

نمک و فلفل

مواد لازم لایه میانی:

گوشت چرخکرده   200 گرم

پیاز   1 عدد

بادام زمینی   1 ق غ

مغز تخمه (آفتابگردون یا کدو یا هندوانه یا مخلوطی از همه)   2 ق غ

روغن زیتون یا کره

نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین

طرز تهیه:

بلغور گندم رو شسته و حدود 10 الی 15 دقیقه می جوشونیم و بعد آبکش کرده و با فشار دست آبش رو کاملاً میگیریم.

سیب زمینی پخته شده رو رنده می کنیم و همراه با بلغور و تخم مرغ و نمک و فلفل محلوط می کنیم.

در تابه روغن ریخته و پیاز نگینی شده رو تفت میدیم. وقتی پیاز سبک شد گوشت و به همراه ادویه ها اضافه کرده و تفت میدیم. مغزها رو هم اضافه کرده و از روی حرارت برمیداریم.

ظرف مناسبی رو انتخاب می کنیم، کف ظرف رو چرب می کنیم. یک لایه از مواد سیب زمینی رو میریزیم و با دستمون که خیس کردیم سطحش رو صاف می کنیم. بعد مواد گوشتیمون رو میریزیم و بقیه سیب زمینی ها رو روش پخش کرده و سطحش رو دوباره صاف می کنیم.

با چاقو چند برش عمیق تا کف ظرف و چند برش سطحی روی کبه ایجاد می کنیم و روغن زیتون یا کره آب شده رو روش میریزیم. میتونیم مقداری کنجد هم روش بپاشیم.

به مدت 20 دقیقه در فر 180 درجه قرار میدیم.

نوش جان لبخند

[ ۱٩ آبان ۱۳٩۳ ] [ ٢:۱٦ ‎ب.ظ ] [ عاطفه و بعداَ آوا ان شاءلله ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

به نام حق، همیشه آشپزی رو دوست داشتم و الان بیشتر از همیشه،به عشق دخترکم. تو این وبلاگ تجربه های خودمو ثبت می کنم برای روزی که دختر گلم ازشون استفاده کنه و از تجربه های خودش هم تو این وبلاگ بنویسه، ان شاءالله
RSS Feed